Harmonize It automatiseert bedrijfsprocessen.  ERP op basis van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en business intelligence.

Dynamics NAV

 

Sneller samenwerken

Met Microsoft Dynamics NAV kunt u overal in uw onderneming processen automatiseren en vereenvoudigen. Daarmee kunt u ook de productiviteit, prestaties en groei stimuleren. Dankzij functies voor financieel beheer, de toeleveringsketen en informatie over klanten en leveranciers in eenzelfde database, kunnen uw medewerkers efficiënt werken. 

 

Efficiëntere medewerkers

De nieuwste versies van Microsoft Dynamics NAV werden ontwikkeld na uitvoerig onderzoek naar de manier waarop mensen werken. Dat maakt de software heel gebruiksvriendelijk, helemaal in lijn met de andere Microsoft-producten die uw medewerkers wellicht dagelijks gebruiken.

 

Op maat van elke gebruiker

Naargelang van de rol van een medewerker, krijgt die de software op een andere manier te zien, waardoor iedereen over informatie en middelen beschikt in lijn met hun specifieke taken. Het rolcentrum van Microsoft Dynamics NAV biedt medewerkers een totaaloverzicht van de taken, informatie en rapporten die men nodig heeft, waaronder:

  • Grafieken van cashflow, budgetinformatie, lijsten met bankrekeningen en BTW-verklaringen.
  • Lijsten met klanten, leveranciers en artikelen.
  • Verkoop- en inkooporders, goedgekeurd en aangevraagd.
  • Achterstallige verkoopfacturen en verkoopcreditmemo's.
  • Verschuldigde inkoopfacturen en memo's over financiële lasten.
  • Kasboeken voor ontvangsten en uitgaven.
  • Lijsten met verzonden documenten.

 

Voor mobile gebruikers is er de tablet app.
 

Analyseren en communiceren

Rust uw organisatie zodanig uit dat ze als team kan samenwerken en snel slimme beslissingen kan nemen door uw medewerkers meteen informatie over uw processen te geven. De software geeft u gemakkelijke toegang tot real-time gegevens en analyses over elk aspect van uw bedrijfsvoering, waaronder afzonderlijke transacties, aangepaste KPI's, trends en groeimogelijkheden.
 
De software geeft uw medewerkers ook de mogelijkheid om zelf allerlei rapporteringen samen te stellen zonder dat een IT-medewerker moet tussen komen.

 

Veilige investering

Microsoft Dynamics NAV komt tegemoet aan veranderingen omdat u de software gemakkelijk kunt aanpassen aan nieuwe omstandigheden. U blijft het beste halen uit uw bestaande IT-investeringen.

Download hier : Dynamics_NAV_2017_Overzicht.pdf

Klik hier voor een overzicht van nieuwe functies en features in Microsoft Dynamics NAV 2017.

Klik hier voor een overzicht van nieuwe functies en verbeteringen in Microsoft Dynamics NAV 2016.