Harmonize It automatiseert bedrijfsprocessen.  ERP op basis van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en business intelligence.

Harmonize IT

Uw software laten renderen

Een ERP-software gaan gebruiken, zoals Microsoft Dynamics NAV, is wellicht de voornaamste IT-investering die u als onderneming maakt. Laten we dan ook het onderste uit de kan halen om die investering maximaal te laten renderen.

Zo laten we u niet los tot de succescriteria van uw project behaald zijn. We denken met u mee en nemen met u de verantwoordelijkheid voor het resultaat. Ook na afronding van de implementatie ondersteunen we u met hetzelfde enthousiasme.

Het bewijs? Iedereen die klant werd van Harmonize IT, is nog altijd klant. We staan dan ook garant voor een implementatie zoals het hoort: op tijd, binnen budget, volgens de vereisten en met kwaliteit.

Onderdompelen en vastbijten

Onze consultants dompelen zich onder in uw problematiek. Met behulp van efficiënte vragenlijsten gaan we heel diep, wij willen uw bedrijf door en door kennen om op basis daarvan, samen met u, zo efficiënt mogelijk te automatiseren.

We werken daarvoor alleen met ervaren, gecertificeerde consultants die werken volgens de Sure Step-methodiek van Microsoft. Die garandeert de snelst mogelijke implementatie op maat van uw onderneming en uw behoeften.

Aanraders

De ERP-software Microsoft Dynamics NAV is de basis van zoveel mogelijk geautomatiseerde processen die uw onderneming competitiever maken. Om de software nog beter te gebruiken, raden we iedereen aan om deze opties erbij te nemen:

  • Business Intelligence: om de informatie uit uw ERP-software ten volle te benutten, gebruiken we een standaard set rapporten die u via Microsoft Excel een volwaardige business intelligence biedt. Uw management krijgt heel snel inzicht zodat u sneller en op een gefundeerde manier beslissingen kunt nemen.
  • Documentmanagement: om uw medewerkers van op gelijk welke locatie, type toestel en op elk moment van de dag toegang te geven tot alle relevante bedrijfsdocumenten.