Harmonize It automatiseert bedrijfsprocessen.  ERP op basis van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en business intelligence.

Office 365

Aangenaam productief werken

Office 365 is de nieuwste versie van de vertrouwde Microsoft Office software, geleverd via de cloud met een abonnementsformule. Iedereen kan gemakkelijker samenwerken en heeft overal en op elk toestel toegang tot e-mail, online vergaderingen, documenten en agenda's. Het vertrouwde Outlook, Word, Excel en PowerPoint maken onder meer deel uit van Office 365.

Extra's zijn integratie met Active Directory (slechts één keer aanmelden voor alle toepassingen), geavanceerde e-mailarchivering voor extra beveiliging en conformiteit met de wetgeving, een altijd bereikbare helpdesk voor beheerders en ook telefoneren vanuit de Office 365-software.

Centraal beheer

Via een eenvoudig te gebruiken, online beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikers, toegangsrechten en installaties. Alle werknemers, vast of tijdelijk, hebben een veilige toegang tot dezelfde Office-programma's en informatie. Zo kunnen ze vanaf vrijwel elke locatie productief blijven op hun pc's, browsers en telefoons (zoals op pc, Mac, Windows Phone, iPhone, BlackBerry, Android- en Symbian-telefoon).

Gegarandeerde beschikbaarheid

Voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft, marktleider op het vlak van productiviteit. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.