Harmonize It automatiseert bedrijfsprocessen.  ERP op basis van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en business intelligence.

Feedway Europe

Logistiek onder controle

Feedway Europe, verdeler van additieven voor de veevoedermarkt, had een nieuw ERP-systeem nodig toen de ondersteuning van het oude maatwerksysteem eindigde. Met Microsoft Dynamics NAV en ChemDis verlopen de complexe logistieke stromen van de onderneming efficiënter.

De gebruikers registreren bestellingen manueel in het systeem, waarna een geautomatiseerde opvolging start met verschillende stappen van orderbevestiging, transport en levering tot factuur.

Beter transport en tracering

Microsoft Dynamics NAV en ChemDis maken het mogelijk om tot op productniveau informatie toe te voegen aan elk document. Zo weten de transportfirma's dankzij bepaalde codes op de transportdocumenten of ze bepaalde schadelijke producten op een beveiligde manier moeten vervoeren. De extra productinformatie maakt bovendien de traceerbaarheid groter.

Winst op elke bestelling

Dankzij ChemDis kan FeedWay Europe de winstmarges per bestelling nauwgezet opvolgen. Zo kan de onderneming tijdig haar prijzen aanpassen wanneer dat nodig is. Door te werken met scherpe winstmarges kan de onderneming, die een nieuwkomer is in de concurrentiele distributiemarkt, ook makkelijker nieuwe klanten overtuigen.

Bekijk hier de volledige projectbeschrijving

terug