Harmonize It automatiseert bedrijfsprocessen.  ERP op basis van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met documentbeheer, werkstromen, scanning en business intelligence.

Christeyns

Internationaal groeien

Detergentenproducent Christeyns groeide de voorbije jaren heel snel door een aantal overnames. Daardoor was er geen gemeenschappelijk ERP-systeem zodat de efficiëntie en het overzicht in het gedrang kwamen.

Christeyns werkte samen met Harmonize It, dat ervaring heeft met ERP-projecten voor de chemische industrie. Harmonize It installeerde Microsoft Dynamics NAV en zijn eigen ontwikkeling ChemDis als centraal draaiend ERP-systeem voor de vestigingen van Christeyns in de verschillende landen.

Productieplanning verbeterd

Harmonize It integreerde in Dynamics NAV ook een systeem voor barcodescanning, zodat men de magazijnen efficiënter kan beheren en er altijd een up-to-date overzicht is van de voorraad. Ook de productieplanning verloopt daardoor sneller en efficiënter.

Dagelijkse rapportering

De directie van Christeyns ontvangt elke dag een automatisch gegenereerd rapport over de marges, de verkoop en de openstaande saldi van de klanten. Zo kan de onderneming sneller inspelen op evoluties in de markt. Bovendien gebruikt Christeyns de informatie uit Dynamics NAV ook om te beantwoorden aan de strikte wettelijke voorschriften in de chemische sector.

Bekijk hier de volledige projectbeschrijving

terug