Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Altijd een duidelijk zicht op uw marges

Meer controle over marge, zelfs per verkooporder

Met de ChemDis add-on voor Business Central heeft u de perfecte controle over uw marges. Dat is voor elk bedrijf van cruciaal belang, maar voor chemische bedrijven is dat vaak erg ingewikkeld. Zij moeten rekening houden met distributie-, verwerkings- en landingskosten. Deze kosten veranderen gedurende het hele proces. Ze opvolgen en de juiste marges berekenen, is dus geen eenvoudige klus. De ChemDis add-on houdt alles bij en berekent de marge op basis van de laatste stand van zaken. Zo kent u op elk moment uw marge op elk order

Perfecte beeld van uw marges

Software toont u marges op basis van de laatste stand van zaken
U ziet duidelijk welke factoren invloed hebben op uw marge

Sluit aan bij uw winst-en-verliesrekening

Bij verzenden en factureren ziet u hoe dit op uw winst-en-verliesrekening zal verschijnen
U exporteert marges naar Microsoft Excel

Accuraat

Geschatte kosten kan u eenvoudig aan de realiteit aanpassen
Geen enkele kost wordt over het hoofd gezien bij berekening

Bekijk onze demo over margecontrole

De ChemDis add-on biedt u op elk moment een duidelijk en correct beeld van uw kosten en bijhorende marges. Wij komen de toepassing graag bij u demonstreren.

Ik wil een gratis demo

Verlies uw marges niet uit het oog

Als chemiebedrijf hebben veel verschillende kosten invloed op uw marges. Bovendien staat het bedrag van die kosten niet in steen gebeiteld wanneer u aan een order begint. U kunt alleen een goed geïnformeerde inschatting maken. Tijdens het productieproces zullen kosten veranderen en dus ook uw marges. Door die vele aanpassingen is het soms moeilijk om uw marge goed op te volgen. De ChemDis add-on lost dit op door uw verschillende kosten en eventuele verhogingen of verlaging nauwkeurig bij te houden. Op basis van die informatie en uw verkoopprijs berekent de software voortdurend uw marge en biedt u die aan in een duidelijk overzicht.

Een duidelijke eindbalans

Op het einde van de rit maakt de software een definitieve balans op van uw marges op een order. Deze cijfers zullen identiek zijn als wat u op de winst-en-verliesrekening van uw boekhouding zult vinden. Bovendien kunt u deze gegevens exporteren naar Excel om de verschillende kosten in detail te bekijken en er verder mee aan de slag te kunnen.

Wilt u ook de controle over uw marges terugnemen?

De ChemDis add-on biedt u op elk moment een duidelijk en correct beeld van uw kosten en bijhorende marges. Wij komen de toepassing graag bij u demonstreren.