Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Blijf op volle kracht doorwerken tijdens de upgrade

Geen extra zorgen of werk voor u

Om de krachtige functies van Business Central optimaal in te zetten voor uw bedrijf, is een vlotte implementatie zeer belangrijk. Door bij de invoering van Business Central de juiste stappen te nemen, haalt u een zo goed mogelijk rendement uit uw investeringen. Wij zorgen ervoor dat dit u zo weinig mogelijk last bezorgt. Uw bedrijf kan blijven draaien, terwijl wij het nog efficiënter maken.

Snel

Samen stellen we een haalbare timing op
Vlot verloop staat centraal, we sturen bij wanneer nodig
Alles afgewerkt binnen de afgesproken tijd

Binnen budget

We leveren op binnen het beloofde budget
We bedingen voor u de scherpste hard- en softwareprijzen
-

Efficiënt

Gebaseerd op best practices en de bewezen SureStep-methode
We zorgen ervoor dat u alles uit uw software kunt halen
Workshops en trainingen bij u op kantoor

Ik wil een vrijblijvende audit voor mijn bedrijf

Haal meer uit uw ERP

Onze ervaren consultants begeleiden uw bedrijf en medewerkers in dit proces. Zij hanteren hiervoor de SureStep-aanpak die speciaal hiervoor is ontwikkeld.

SureStep: de beste aanpak voor elke fase

1. Analyse

Samen met u brengen we de bestaande of gewenste bedrijfsprocessen in kaart. Met eenvoudige diagrammen documenteren we deze processen en hun onderlinge samenhang.

2. Design

We maken keuzes op basis van de analyse. Samen met u bekijken we de implicaties op vlak van gebruiksvriendelijkheid. U bepaalt zelf uw betrokkenheid bij het ontwerp.

3. Development

We zetten het design om in een werkende omgeving die volledig is ingericht voor uw bedrijfsprocessen. Alle functies worden uitvoerig getest en uw gegevens overgezet.

4. Deployment

Na de testfase en eventuele aanpassingen configureren we uw software finaal. In deze fase kunnen nog steeds aanpassingen gebeuren. Ook deze worden terug uitgebreid getest.

5. Opstart en ondersteuning

Na de goedkeuring neemt u het systeem operationeel in gebruik. Onze consultants blijven bij u tijdens de opstart en zijn vervolgens stand-by om u te assisteren.

Analyseren

We brengen uw processen in kaart en praten met de juiste medewerkers. We geven workshops in uw bedrijf

Ondersteunen

We helpen u met het technische en menselijke aspect en helpen u de software efficiënt te gebruiken. We staan dag en nacht ter beschikking

Aanpassen

We passen de software aan op maat van uw bedrijf en bereiden uw medewerkers voor. We testen en schaven bij tot de perfectie bereikt is.