Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Uw bedrijfsprestaties in een oogopslag zichtbaar

Haal meer uit uw bedrijfsgegevens

Bedrijven beschikken over onnoemelijk veel informatie. Denk aan voorraden, financiële transacties, logistieke processen, productiedetails, enzovoort. Als ondernemer is het een kwestie om de relatie tussen die gegevens zo goed mogelijk te doorgronden. Het aansturen van uw onderneming kunt u namelijk alleen als u voldoende inzicht heeft in uw bedrijf. Met de rapporteringsmogelijkheden in Business Central en Jet Reports verwerft u inzicht. Dat heeft een positieve invloed op uw winstgevendheid en concurrentiekracht.

Juiste beslissingen

Overzichtelijke dashboards geven u meteen meer inzicht

U neemt de juiste beslissingen

Geen tijdverlies

Analyseer gegevens ipv tijd te verliezen aan het bouwen van rapporten

Zie in een oogopslag hoe uw bedrijf presteert

Op maat

Samen met u brengen we de belangrijkste KPI's in kaart

KPI's zijn eenvoudig en snel aan te passen

Ik wil meer halen uit mijn bedrijfsgegevens

Bewaar het overzicht

De hoeveelheid gegevens in uw ERP-systeem is enorm. Alle transacties worden nauwkeurig bijgehouden, van de inkoop van grondstoffen of materialen, via productie tot en met de uiteindelijke verkoop en levering. Het overzicht bewaren is dan ook de boodschap. Met de juiste rapporteringstools zult u daarin slagen. Zo weet u als ondernemer meteen hoe uw onderneming zich ontwikkelt en waar u eventueel moet bijsturen.

Wat staat er op uw dashboards?

Dat kunt u volledig zelf te bepalen. Samen met u brengen we de belangrijkste KPI's in kaart. Vindt u klanttevredenheid zeer belangrijk? Dan gieten we dat in een overzichtelijk dashboard. Dat geldt ook voor andere KPI's zoals bijvoorbeeld het aantal bestellingen dat u op tijd kunt leveren, marges op verkooporders, financiële gegevens, enzovoort. U krijgt dagelijks of wekelijks automatisch een set rapporten in uw mailbox toegestuurd. Zo verspilt u minder tijd aan het genereren van gegevens en rapporten en u heeft meer tijd om uw KPI's te analyseren.

Eenvoudige of geavanceerde rapportering

In Business Central kunt u reeds heel wat elementaire informatie analyseren. Met de ingebouwde rapporten beschikt u over een uitgebreid aanbod aan rapportagemogelijkheden. Zijn de standaardrapporten in Business Central niet voldoende? Dan raden we u Jet Reports aan. Deze tool is volledig geïntegreerd met Microsoft Excel en biedt u meer flexibiliteit om rapporteren op maat in te stellen. Met Jet Reports krijgt u geavanceerde analyses die meteen in de voor u bekende omgeving van Excel staan.

Power BI

Intuïtief data analyseren met behulp van Power BI Desktop of Power BI Online. Enkele voorbeelden.

 

Rapportering specifiek voor de chemie

Bekijk even deze pagina.

Verstuur grote hoeveelheden

Meer tractie voor uw promoties, facturen in een handomdraai. Eenvoudige rapportering via Standaardrapporten in NAV.

Rapportering met Jet Reports

Geavanceerde rapportering of rapporten op maat in uw vertrouwde Excel-omgeving.

Krijg meteen inzicht in uw bedrijfsprestaties

Verlies minder tijd, krijg meer inzicht en neem de juiste beslissingen. We komen met plezier bij u langs om u een gratis demo te geven.