Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Bereik sneller waar het om draait: uw klant helpen

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met workflows

Met workflows binnen Business Central automatiseert u geen handeling per handeling maar meteen een heel bedrijfsproces ineens. Dat kan voor uw administratie, uw logistiek en zelfs uw financiële processen komen in aanmerking. Verandert uw manier van werken? Dan evolueren de workflows mee, want die zijn daar eenvoudig op af te stemmen. Zo bent u ook in de toekomst zeker van een degelijk pakket.

Future-proof

Flexibele invulling
Blijvend aanpasbaar
Voeg eenvoudig innovaties toe

Een Workflow op uw maat

Stel de meest complexe flow in met Workflows
Aangepast aan uw persoonlijke manier van werken
We optimaliseren uw huidige processen

Meer efficiëntie

Duidelijk zicht op de volgende stap
Maak komaf met repetitieve maar tijdverslindende taken
Hele processen geautomatiseerd in plaats van één handeling

Ik wil mijn bedrijfsprocessen optimaliseren

Automatisatie van begin tot einde

Vele bedrijven zijn bezig met een automatiseringsslag. Vaak is dat beperkt tot het aanpakken van één welbepaalde handeling. Een workflow doet dat voor het gehele traject dat u doorloopt om bijvoorbeeld te komen van bestelling van de klant tot levering. Met Business Central workflows neemt u niet alleen administratie onder handen, maar u gaat ook aan de slag met logistieke en financiële processen. U heeft volledige controle over de procesgang in Business Central dankzij agilesWorkflow, zodat u zelfs de meest complexe trajecten in de software kan invoeren.

Klaar voor de toekomst en de concurrentie

Voor u uw werkwijze automatiseert met een ERP-pakket zoals Business Central, doet u er goed aan om uw bedrijfsprocessen te bekijken. Sommige processen zijn misschien niet meer bruikbaar of hebben aanpassingen nodig om aan uw huidige uitdagingen tegemoet te komen. We geven ze een update en een flexibele invulling, zodat u ze eenvoudig kan aanpassen wanneer ze niet meer toereikend zijn. Zo bent u altijd klaar om uw manier van werken af te stemmen op de concurrentie of innovaties.

Hoe gaan wij te werk?

Onze experten bestuderen eerst uw situatie. Zijn de processen die u een aantal jaar geleden optekende, nog representatief van hoe u nu werkt? Kunnen ze geoptimaliseerd worden? Bereikt u met uw huidige ERP-software uw doelen? We tekenen elk proces samen met u uit en passen aan waar nodig. We doen dit op basis van swim lane-diagrammen die ons tonen wie wat doet en die uiteindelijke de basis van de automatisering zullen vormen.

Eens alle processen in detail zijn beschreven, moeten ze geïmplementeerd worden in Microsoft Dynamics NAV. Ook hier staan onze consultants u bij. Zij waken erover dat alles snel en correct wordt ingesteld, zodat u zo efficiënt mogelijk aan de slag kan.

Al uw bedrijfsprocessen automatiseren?

Business Central workflow geeft u de juiste tools om niet één handeling, maar een heel proces te automatiseren. Zo verhoogt u de efficiëntie van bijvoorbeeld administratie en heeft u meer tijd voor de klant.