Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

2020 Wave 1 of versie 16 van Business Central is uiteraard een verbeterde versie van versie 15. Geen spectaculaire verbeteringen maar we zien toch een aantal leuke features.  Het Microsoft team voorzag een aantal toevoegingen in de applicatie. 

Ardena is een farmaceutische Contract Development and Manufacturing Organization (CDMO) die bedrijven begeleidt in het proces van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen en hen helpt bij het creëren van geneesmiddelen en producten voor klinische proeven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gent, het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, België, Zweden en Letland. Voor de interne adminstratie, boekhouding en consolidatie doet men beroep op Microsoft Dynamics Business Central en Harmonize It.

Le Pain Quotidien, ofte uw dagelijks brood :-), met 260 vestigingen in 20 landen werkt reeds geruime tijd met Dynamics NAV. De extra mogelijkheden die een upgrade aan het bedrijf kon geven waren voor Le Pain Quotidien voldoende om de upgrade en herimplementatie van de ERP oplossing, samen met Harmonize It, uit te voeren.