Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Microsoft D365 BC nu beschikbaar in 91 gelokaliseerde versies over de hele wereld!

Vorig jaar sprak Microsoft zich hardop uit over de ambitie om van haar cloud ERP-oplossing Dynamics 365 Business Central het beste ERP-systeem ter wereld voor de KMO markt te maken.  Een brede beschikbaarheid in veel landen is een absolute voorwaarde om de beste en de grootste te worden. En dat is precies wat Microsoft doet. Met de recente voorjaar 2022 release kondigde het bedrijf aan dat het aantal volledig gelocaliseerde versies met 22 wordt uitgebreid tot een indrukwekkend totaal van 91 versies. En er zijn nog meer lokalisaties onderweg.

In de gedigitaliseerde zakenwereld van vandaag de dag kunnen middelgrote en zelfs kleine bedrijven hun producten en diensten relatief eenvoudig wereldwijd verkopen.  Daarom is het belangrijk om bij het selecteren van een nieuwe ERP-oplossing altijd te controleren of jouw potentiële leverancier wel een internationaal aanbod heeft. En of dat past bij jouw huidige en toekomstige activiteiten. Bijna elk land heeft immers bijzonderheden op het gebied van boekhouding, belastingregels en specifieke rapportages.

Voorkom dus de valkuil van een start met een lokale leverancier waarbij je meteen in de problemen komt zodra je de eerste stappen over de grens zet. Helaas hebben veel bedrijven deze belangrijke les op de harde manier moeten leren.

Met de voorjaarsrelease van 2022 zijn er nu 91 gelokaliseerde versies van Dynamics 365 Business Central beschikbaar. En dat is nog niet het einde, want Microsoft heeft voor de  herfst release van 2022 nog eens 20 extra lokalisaties gepland.

Deze uitbreidingen maken het Dynamics 365 BC aanbod nog aantrekkelijker voor bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe ERP-oplossing. Vooral als jij je realiseert dat elke versie wordt ondersteund door lokale implementatie partners die de gelokaliseerde versie door en door kennen, de lokale taal spreken.