Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Prijswijzigingen

 

Prijswijzigingen m.b.t. aankooplicenties
Navision / Dynamics NAV / Business Central

 

Microsoft heeft aangekondigd dat er een prijsupdate komt voor aangekochte (perpetual) Dynamics 365 Business Central-licenties en de daarbij horende Software Assurance/BREP/Enhancement.

Het doel van deze update is om de adoptie en migratie naar de cloud te stimuleren en de harmonisatie van online en on-premises prijzen te verbeteren, aldus Microsoft.
 

Wijziging prijzen 

Met ingang van 1 oktober 2023 zullen de verkoopprijzen voor licenties worden verhoogd met ongeveer 11%. Het is dus aangewezen om eventuele extra gebruikers en functionaliteit aan te schaffen vóór eind september.
 

Software Assurance/BREP/Enhancement

Vanaf 1 oktober 2023 zal de jaarlijkse Software Assurance voor alle aangekochte licenties van Navision, Dynamics NAV, Business Central en ChemDis verhogen met 1% van de licentiewaarde. De prijs van uw jaarlijkse onderhoudscontract zal voortaan 18% van uw licentiewaarde bedragen (in plaats van de huidige 17%).

Ter herinnering,  deze Software Assurance levert een uitgebreide zekerheid op het gebruik en de levensduur van uw ERP oplossing met oa.:

  • Mogelijkheid om uw aangekochte licentie verder uit te breiden met extra gebruikers en/of functionaliteit. 
  • Wettelijke aanpassingen kunnen zelfs na de officiële Life Cycle van Microsoft, door uw partner worden toegevoegd.
  • Recht op licenties voor nieuwe versies van Business Central. Eventuele implementatie diensten die vereist is bij nieuwe versies of wettelijke aanpassingen zijn niet vervat.

 

 

Prijswijzigingen m.b.t. huren / subscription
Navision / Dynamics NAV / Business Central

Microsoft heeft aangekondigd dat ze wijzigingen gaan doorvoeren in de prijzen van Dynamics on-premises huurcontracten om deze beter af te stemmen op de online prijzen. Dit betekent dat de on-premises huurcontracten van Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en Navision aangepast zullen worden om beter af te stemmen op de Dynamics 365 Business Central Online (SaaS) prijzen.

 

De prijswijzigingen zullen vanaf 1 oktober 2023 van kracht zijn. Hieronder een overzicht;

  • Dynamics 365 Business Central on-premises (subscription): +15%
  • Dynamics NAV/Navision (subscription): +19%