Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Groep van Harmonize It breidt uit met overname van Esign en wordt Dynamate!

Vol enthousiasme en trots kondigt de groep rond de bedrijven Christiaens, Harmonize IT en denk IT aan dat zij de krachten bundelt met Esign uit Gent, dat als officiële Shopify Plus partner, de specialist is in Shopify (Plus), online en mobiele softwareoplossingen, performance marketing en marktplaatsverkoop.

dynamate

Deze nieuwe mijlpaal voor de groep wordt bovendien gecombineerd met de lancering van een gedeelde identiteit en een volledige rebranding. Vanaf vandaag positioneert de groep zich als één merk, genaamd Dynamate.

 

Lees het persbericht hier.

 

Dynamate als leidende aanbieder van digitale totaaloplossingen voor de KMO markt.

Dit initiatief benadrukt de ambitie van Dynamate om een leidende aanbieder te zijn van totaaloplossingen voor de digitaliseringsnoden van kleine, middelgrote en grote bedrijven. Door deze krachtenbundeling kan Dynamate haar aanbod van ERP-software op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, modern workplace en IT-infrastructuur oplossingen waaronder cloud, managed services en cybersecurity, verder uitbreiden met de diensten van Esign. 

 

Toetreding van Esign als e-commerce specialist bij Dynamate

Esign is sinds vele jaren specialist in het bouwen van e-commerce platformen (Shopify & Shopify Plus), marktplaatsen (Amazon,…), content management systemen, web en mobiele applicaties en digitale marketingoplossingen. Bovendien werken Dynamate en Esign al vele jaren samen om de bedrijfssoftware van Dynamate te koppelen met de oplossingen die Esign ontwikkelt voor gemeenschappelijke klanten. Als gevolg van het toetreden van Esign tot de groep, kan Dynamate als één van de weinige spelers in de markt haar klanten een volledige digitale ontzorging aanbieden. De huidige vennoten van Esign, Anton Luyten en Matthias Stevens behouden de dagelijkse leiding over Esign en worden medeaandeelhouder van Dynamate.

 

Wat betekent dit nieuws voor u als trouwe Harmonize It-klant?

Voor u verandert er niets. Ook de facturatiegegevens veranderen op zich niet. Enkel de naam Harmonize It zal in de toekomst minder en minder gebruikt worden.

Weet wel dat wij in de toekomst dus extra producten kunnen aanbieden zoals een klantenportaal of webshop gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Waar kan de groep voor jou iets betekenen?

  • Dynamics 365 Business Central
  • Microsoft 365
  • Cloud & Managed Services
  • Security
  • VOIP
  • Shopify (Plus)
  • Web & mobile apps
  • Performance Marketing
  • Marktplaatsverkoop

 

Webiste?

Uiteraard. Op dit moment nog in opbouw.

Hier terug te vinden.