Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Nieuwe bedrijfsmanagement of enterprise resource planning (ERP) software kiezen, hoeft voor uw KMO niet altijd een ingewikkeld proces te zijn. Echter, de uitkomst heeft wel degelijk belangrijke lange termijn consequenties.

Maak de juiste keuze en uw nieuwe oplossing zal u de noodzakelijke controle en inzichten geven om uw bedrijf met vertrouwen verder te ontwikkelen. Maak de verkeerde keuze, en u riskeert om tijd, geld en management aandacht te verspillen aan het werkend krijgen van de oplossing.

Het managen van een onderneming betekent het nemen van risico's, of het nu gaat om het managen van medewerkers, het maken of inkopen van producten, opslag en distributie, het bepalen van de prijsstrategie, uw klantbenadering of de strijd met de concurrentie. De juiste ERP oplossing helpt u zich te concentreren op de bedrijfsvoering door u een volledig beeld te geven van uw operationele processen. Een ERP levert u tijdige en relevante informatie waarmee u bovenop de details kunt zitten. En hij stroomlijnt uw bedrijfsprocessen voor optimale prestaties. Het resultaat: minder risico voor uw core business.

Onverwachte ontwikkelingen – bijvoorbeeld economische achteruitgang, technologische ontwikkelingen, veranderende klantwensen of nieuwe concurrenten – kunnen ook een risico vormen voor uw bedrijf. U moet deze ontwikkelingen herkennen en tegemoet treden voordat ze problemen veroorzaken. De juiste bedrijfsoplossing levert u essentiële informatie en ingebouwde business intelligence tools om uw team te assisteren bij het herkennen van trends en kansen.

Vast blijven houden aan slecht presterende boekhoudsoftware of verouderde legacy systemen beperkt uw groei en kansen. Maar het kiezen, uitrollen en in gebruik nemen van een nieuwe bedrijfsmanagement oplossing brengt ook risico's met zich mee. Hoe stabiel is de leverancier? Zal het bedrijf ook op lange termijn nog bestaan? Hoe gebruiksvriendelijk is de oplossing? Hebben uw medewerkers veel training nodig om er gebruik van te kunnen maken? Hoe eenvoudig – en betaalbaar – kan het in gebruik worden genomen, aangepast of uitgebreid worden? U kunt de bijbehorende risico's voorkomen door een stabiele leverancier te kiezen die bekend staat om zijn innovatieve kracht, een bedrijf dat oplossingen levert die eenvoudig in gebruik zijn en worden ondersteund door lokale implementatiepartners die uw bedrijfstak begrijpen.

Een Microsoft bedrijfsoplossing helpt u risico's te beperken

Een Microsoft bedrijfsoplossing beperkt zich niet tot stand-alone boekhoud functionaliteit en is innovatiever dan de gangbare Enterprise Resource Planning (ERP) systemen. Een bedrijfsoplossing van Microsoft biedt een geïntegreerd en volledig overzicht over uw gehele onderneming. Door bedrijfsapplicaties die uw bedrijfsprocessen beheren te combineren met productiviteitstools die uw agenda's, taken en communicatie organiseren, heeft u alle functionaliteit die u nodig heeft om uw medewerkers en uw bedrijf te managen via één toegang en één geïntegreerde gebruikservaring. Bovendien is Microsoft's unieke combinatie van business intelligence, collaboration en communicatietools ingebed in de gehele bedrijfsmanagement oplossing, waarmee u een intuïtieve en bekende gebruikservaring heeft waardoor de gebruikers de oplossing sneller accepteren en de productiviteit wordt gestimuleerd.