Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Onze referenties

Hoort u het liever van iemand anders? Onze klanten aan het woord. Alle klanten benadrukken tijdwinst, minder foutenlast, hogere marges en een langdurige, opperbeste relatie met Dynamate.

Christeyns

2011
Christeyns is een stabiele internationale partner die actief is in drie verschillende vakgebieden: Hygiënechemie, Proceschemie en Bouwchemie.
Chemie & Pharma

Resilux

2014
RESILUX ontwerpt, produceert en levert een compleet assortiment PET preforms voor de voedings-, cosmetica- en chemische industrie.
Chemie & Pharma

Unil Lubricants

2017
Unil Lubricants produceert meer dan 500 verschillende types oliën en vetten. Met dat brede aanbod van smeermiddelen bieden zij een perfecte smering voor iedere toepassing.
Chemie & Pharma

Keyloop

2007
Keyloop levert geïntegreerde computing-oplossingen voor bijna 26.500 auto, vrachtwagendealers wereldwijd.

Orbi Chemicals

2017
Orbi Chemicals is fabrikant en toeleverancier van gespecialiseerde chemicaliën voor zowel de bouw- ,sanitaire- als industriële sector.
Chemie & Pharma

TNS kroket

2017
TNS produceert en levert de kwaliteitsbewuste restaurateur, voedingshandelaar, cateraar en retailer van een uitgebreide keuze aan kroketten en ovenhapjes.
Food & Feed

Hermadix

2015
Hermadix produceert, verpakt en verdeelt verf, vernis en beitsen.
Chemie & Pharma

Nukamel

2012
Nukamel legt zich toe op de ontwikkeling van voedingsoplossingen voor jonge dieren op basis van zuivel ingrediënten. Nukamel heeft oplossingen voor veel voedingssystemen en hoogwaardige productiedieren, waaronder opvangkalven, biggen, lammeren ...
Food & Feed

Tape Service

2015
Tape Service biedt een volledig gamma van industriële technische kleefbanden, verpakkingsfolie, papier- en kartonnen verpakkingen, klittenband van hoge kwaliteit en diverse producten voor evenementen.

Vertexco

2018
Vertexco is leverancier van hulpproducten voor de textielindustrie.

Boost Nutrition

2012
Boost Nutrition CV is een zéér betrouwbare rijstpartner in de voedingsindustrie. Zij leveren gespecialiseerd advies, ideeën en oplossingen aangaande het gebruik van specifieke rijstsoorten. De verschillende rijsttypes worden geleverd aan: Rijstindustrieën, Retail, Kant en klaar gerechten (Vers, Droog en Diepvries), Etnische supermarkten/traders, Snacks, Bakkerijindustrie, Dierenvoeding en Bierbrouwerijen.
Feed & Food

Enestia (Sharp)

2013
Een internationale marktleider in het leveren van commerciële en klinische contractverpakkingsdiensten aan de farmaceutische en biotechnologische industrie.
Chemie & Pharma

Transfurans Chemicals bvba

2012
TransFurans Chemicals bvba (TFC) produceert basis chemicaliën uit hernieuwbare grondstoffen. De basis grondstof voor deze productie is furfural en komt voornamelijk van de suikerraffinaderijen uit de Dominicaanse Republiek. De hernieuwbare grondstof is furfuryl alcohol. Dit chemisch proces is de basisactiviteit van de organisatie. Daarnaast wordt momenteel ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten – derivaten voor allerlei toepassingen.
Chemie & Pharma

Terrendis

2012
Terrendis is een marktleider in het extruderen van kunststofleidingen en leidingsystemen in polyethyleen. Terrendis is volledig gespecialiseerd in het produceren en commercialiseren van een compleet gamma voorgeïsoleerde flexibele leidingsystemen (leidingen en toebehoren) hoofdzakelijk gebruikt voor het transport van verwarmingswater, warm sanitair water, koelings- en drinkbaar water, afvalwater of andere vloeistoffen in een ondergronds distributienetwerk.

Incendin

2011
Incendin ontwikkelt en produceert brandvertragende formules, stoffen en verbindingen voor passieve brandbeveiliging en actieve brandbestrijding in diverse toepassingsgebieden. Incendin combineert chemie met kennis van toepassings- en verwerkingsvaardigheden en richt zijn bedrijfsproces naar op deze geïntegreerde productoplossingen op maat voor zijn klanten.
Chemie & Pharma

CBS Beton

2016
CBS Beton maakt duurzame prefab oplossingen voor de opslag van producten en voor het opvangen van niveauverschillen op een terrein.

Montana

2020
Artisanale bakkerij Montana Bakery uit Slough in het Verenigd Koninkrijk rapporteert nu sneller en integreert zijn gegevenswerking beter dankzij Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Food & Feed

Intermarc

2019
Intermarc excelleert in de import, opslag en distributie van diverse (petro)chemische producten

PCO Europe

2013
PCO Europe is een toonaangevende fabrikant en leverancier van drukchemicaliën voor de offsetdrukindustrie. Ondertussen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor fonteinoplossing concentraten.
Chemie & Pharma

Isora Alu Systems

2014
Isora is een innoverend bedrijf dat zich toelegt op snelle en volledige toelevering van aluminium profielen, ramen & deuren, dorpels, plaat -en plooiwerk voor de professional. Isora biedt een totaalpakket van kwalitatieve producten en de daarbij horende persoonlijke ondersteuning per project op basis van jarenlange ervaring in de sector.

Peritus Brands

2011
Peritus (het Latijnse woord voor vakman) staat vandaag voor een sterke familie Belgische producten, die elke huisvrouw en -man helpen om dagelijkse taken zoals wassen, strijken en poetsen zo makkelijk en voordelig mogelijk uit te voeren met een perfect eindresultaat.
Chemie & Pharma

Life Supplies (Feedway)

2011
Life SUPPLIES is marktleider in additieven voor de dierenvoedermarkt, met een bijzonder breed assortiment - waaronder zouten, zuren, mineralen, vitamines, aminozuren, conserveringsmiddelen en supplementen.
Food & Feed

Sentinalco

2016
Sentinalco produceert en verkoopt producten op basis van denatonium benzoaat, bitterstoffen en ethanol / alcohol denatureermiddelen. Met deze expertise kan Sentinalco u ook oplossingen op maat bieden. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met nieuwe producten die verband houden met de ethanol denaturering - oplossingen op basis van tert-butanol, methylethylketon, isopropanol en diethylftalaat.
Chemie & Pharma

Fomicom

2012
Fomicom is gespecialiseerd in de fabricatie, marketing en verkoop van draagbare autonome polyurethaansystemen. Fomicom biedt een breed gamma PU schuim systemen en -uitrusting voor de professionele gebruiker.
Chemie & Pharma

Cathay Industries Europe

2014
Cathay-industrie is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van ijzeroxide pigmenten en volledig toegewijd aan de productie van milieuvriendelijke producten. De Color Concept Solutions bieden uitstekende prestaties en minimale impact op gezondheid en milieu. De productieprocessen worden continu verbeterd, want men streeft naar duurzaamheid en een lage koolstofvoetafdruk.
Chemie & Pharma

Idewe

2012
Idewe zorgt voor de periodieke medische onderzoeken van onderworpen werknemers, en zorgt op het gebied van risicobeheersing voor de domeinen ergonomie, psychosociale belasting, bedrijfsgezondheidszorg, hygiëne & toxicologie, arbeidsveiligheid en milieu. Idewe biedt eveneens opleidingen in welzijn op het werk en aanverwante disciplines.

Ardena

2018
Ardena is specialist in ontwikkeling, productie en analyses van medicijnen. Ardena faciliteert de procedures ter validatie en goedkeuring van medicijnen.
Chemie & Pharma

Sequana Medical

2018
Sequana Medical is innovator in medische pompen en help patiënten door ze een betere levenskwaliteit aan te bieden.
Chemie & Pharma

Transmare Chemie

01.01.2021
Transmare Chemie is gespecialiseerd in de distributie van chemicaliën. Over de jaren bouwde men expertise op m.b.t. wereldwijde distributie in het algemeen, en Midden Oosten, Latijns Amerika en Afrika in het bijzonder.

Nerta

Nerta, 45 jaar ervaring in productie van detergenten die voornamelijk hun toepassingen vinden in het reinigen van auto's en trucks.

Fourny

75 jaar ervaring in R&D en productie van professionele lijmen. Dat vroeg om een nieuw ERP systeem...

Triade

Triade / Helion Chemie B.V. werkte quasi zijn volledige bestaan met een intern ontwikkelde ERP. Een situatie die op termijn niet langer houdbaar was. Een huzarenstukje voor Dynamate en Triade om dit bedrijfsrisico om te turnen.

Hesse Lignal

Hesse Lignal te Nazareth zocht een ERP partner met ervaring in de chemie om de implementatie van Dynamics NAV / Business Central te ondersteunen. Yes we can...

Hilaire Van Der Haeghe

Hilaire Van Der Haeghe verdeelt machines voor landbouw, park & tuin. In het gamma zitten onder andere Amazon, Fendt, Walker en Yale

MEC Europe

De MEC groep, opgericht in 1969, is chemisch producent gespecialiseerd in technologie voor de productie van electronica, mobiele telefonie en internet infrastructuur. Dank zij de doorgedreven R&D ontwikkelde men een aantal niche producten waardoor MEC Europe voor die segmenten quasi 100% van de markt in handen heeft.

Mosselman

Mosselman is producent en distributeur van oleochemie. Mosselman heeft een breed gamma aan dierlijke en plantaardige oliëen en derivaten van deze.

Stoopen Meeus

Passie voor kleur. Deze zin beschrijft Stoopen & Meeus in al zijn geledingen. Producent en verdeler van pigmenten en kleurstoffen. Powered by Business Central en ChemDis!

Sofel

Formuleren, Afvullen, Mengen, Private Label. Klanten vertrouwen het toe aan Sofel.
Agrafresh

Agrafresh

Dovy Keukens

Dovy Keukens

Dumoulin

Dumoulin

Extra Shop

Extra Shop

Injextru Plastics

Injextru Plastics

IPB

IPB

Jules Destrooper

Jules Destrooper

Pasfrost

Pasfrost

Plopsaland

Plopsaland

RFN

RFN

Thiry Paints

Thiry Paints