Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Volledige ERP Implementatie

Klant:

Hermadix

Opdracht:

ERP Implementatie

Projectleiding, Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de implementatie van financiële, productie en logistieke processen.

Kerncijfers van dit project

Business Central users 7
Business Central
JetReports
Document Capture
Document Output
De implementatie van het nieuwe ERP systeem Dynamics NAV betekent voor Hermadix een zeer grote stap vooruit op het vlak van voorraadbeheer, registratie en organisatie. Vooral de registratie van verbruik en output levert Hermadix een duidelijker inzicht qua kostprijzen, rendement van de productieafdeling, kwaliteitsmetingen. Via Zetadocs worden de documenten uit productie, verkoop en inkoop rechtstreeks gekoppeld aan de orders waardoor bv. meetresultaten in functie van kwaliteit direct gekoppeld zijn aan de productieorders. Door het gebruik van Jet Reports, wordt de analyse van deze gegevens uiterst gemakkelijk waardoor het bepalen van de strategische koers heel eenvoudig wordt.

Hermadix zet een stap vooruit dankzij Dynamics NAV

Vervenproducent Hermadix werkte met een maatwerk pakket, aanpassingen werden moeilijk en zorgde voor decentrale gegevens. Hermadix werkte samen met Harmonize It, dat ervaring heeft met ERP-projecten voor de chemische industrie. Harmonize It installeerde Microsoft Dynamics NAV en zijn eigen ontwikkeling ChemDis als centraal draaiend ERP-systeem voor Hermadix. Klik de link hierboven om het referentieartikel te downloaden.