Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

ERP Implementatie

Sofel

Klant:

Sofel

Opdracht:

ERP Implementatie

Projectleiding, Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de implementatie van financiële en logistieke processen.

Kerncijfers van dit project

BC users 10
Business Central Yes
Visual Production Scheduler Yes
Het ERP systeem van Sofel werd niet langer ondersteund. Om de organisatie snel vertrouwd te maken met Business Central implementeerden we in een eerste fase het financiële. De implementatie van magazijnen, logistiek en productie is de volgende stap.

Visual Production Scheduler

Met de implementatie van deze oplossing hebben we opmerkelijke resultaten behaald. De integratie met Business Central verliep soepel, zonder dat er dure interfaces moesten worden gebouwd of gegevens heen en weer moeten worden gekopieerd. Onze gegevens zijn altijd up-to-date, nauwkeurig en volledig. Bovendien maakt de visuele oplossing het planningsproces veel gemakkelijker en kunnen wijzigingen in het productieplan zonder al te veel moeite worden aangebracht, zelfs tot het laatste moment.

Sofel is al meer dan 25 jaar actief in het mengen en verpakken van autocosmetica en industriële reinigingsproducten. Het biedt een breed scala aan producten, variërend van zeer zure tot sterk alkalische producten, evenals olie-in-water en water-in-olie emulsies, oplosmiddelen en alcoholen. Het merendeel van onze producten wordt verkocht onder private label.
Paul Den Haese, bestuurder, Sofel