Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Overname dienstverlening & Integration & Support

Klant:

Christeyns

Opdracht:

Dienstverlening & Interfaces

Projectleiding, Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de implementatie van financiële, productie en logistieke processen.

Kerncijfers van dit project

NAV users 92
Landen 14
Dynamics Business Central Yes
Document Capture Yes
Jet Reports Yes
Document Output Yes
Christeyns koos voor Dynamics NAV als centraal draaiende ERP-basis voor de verschillende vestigingen. Dynamics NAV levert een basis met extra mogelijkheden via add ons, zoals de integratie met barcodescanning. Het systeem is per land aangepast aan de lokale wettelijke eisen en btw-voorschriften. Deze manier van werken geeft Christeyns volgende voordelen: efficiënter magazijnbeheer met barcodescanners, betere productieplanning, gebruiksvriendelijk en flexibel systeem, traceerbaarheid van producten, overzicht van winstmarges en verkoop, beantwoorden aan de wettelijke regelgeving voor de chemische industrie, integratie met BI-software en externe magazijnen. Al deze voordelen zorgen niet allen voor een beter financieel resultaat, maar geven Christeyns vooral de mogelijkheid een betere klantenservice te bieden.

Christeyns bouwt internationale activiteiten sneller uit met Dynamics NAV

Detergentenproducent Christeyns groeide de voorbije jaren heel snel door een aantal overnames. Daardoor was er geen gemeenschappelijk ERP-systeem zodat de efficiëntie en het overzicht in het gedrang kwamen. Christeyns werkte samen met Harmonize It, dat ervaring heeft met ERP-projecten voor de chemische industrie. Harmonize It installeerde Microsoft Dynamics NAV en zijn eigen ontwikkeling ChemDis als centraal draaiend ERP-systeem voor de vestigingen van Christeyns in de verschillende landen.
Hendrik Bauwens, senior consultant van Harmonize It
Hans Maenhaut, Group Management Accountant bij Christeyns