Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Volledige ERP Implementatie

Klant:

Life Supplies (Feedway)

Opdracht:

ERP Implementatie

Projectleiding, Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de implementatie van financiële, productie en logistieke processen.

Kerncijfers van dit project

NAV users 26
Dynamics NAV 2016 Yes
Document Capture Yes
Jet reports Yes
Magazijn scanning Tasklet Factory
Feedway had een nieuw ERP systeem nodig toen de ondersteuning van het oude maatwerksysteem eindigde. Met MS Dynamics NAV en ChemDis verlopen de complexe logistieke stromen veel efficiënter. De bestellingen worden geregistreerd in NAV waarna een geautomatiseerde opvolging start met verschillende stappen van orderbevestiging, transport en levering tot factuur. Deze oplossing geeft Feedway de mogelijkheid om per product de traceerbaarheid te optimaliseren, per bestelling de winstmarges op te volgen met als resultaat een betere klantenservice te geven. De groep zoekt continu naar procesverbeteringen. In 2020 implementeerde we scanning in het magazijn met behulp van Tasklet Factory.

Life Supplies werkt efficiënter

Life Supplies, Feedway, had een nieuw ERP systeem nodig omdat het oude systeem niet langer werd ondersteund. Dynamics NAV met ChemDis geïmplementeerd door Harmonize It consultants bleek een shot in de roos.
Hendrik Bauwens, senior consultant van Harmonize It
Chantal Voets, zaakvoerder van Life Supplies